Over Frank

Vanaf 1985 werk ik als fysiotherapeut. In 1987 ben ik met acupunctuur gestart en deze licentie gehaald in 1990.

In Emmeloord ben ik sinds 1991 vrijgevestigd als Acupuncturist en Fysiotherapeut.  Meer recent ook in Lelystad en Vollenhove.

Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur  (+KAB, Koepel Alternatieve Behandelwijzen; klachten bureau) en ingeschreven in het kwaliteitsregister van het KNGF. Deze instanties garanderen een hoog kwaliteits niveau onder andere door verplichte bijscholingen. Als fysiotherapeut ben ik BIG geregistreerd.

Sinds 1989 ben ik werkzaam bij Stichting Coloriet te Lelystad. Dit is een instelling voor zorg en revalidatie waarbij ik acupunctuur ook inzet.

Een greep uit trainingen van de laatste jaren:

  • Wu Yun Liu Qi, klassieke acupunctuur, ouder dan de TCM en gecombineerd met de Westerse medische kennis een geweldige aanvulling.   (2007 – 2011)
  • Oedeem therapie methode Casey Smith, behorend bij het fysiotherapeutische arsenaal.    (2011 – 2012)
  • Cranio Sacrale therapie, deze therapie ligt op het grensvlak tussen fysiotherapie en de acupunctuur omdat hierbij uitgegaan wordt van het basisbegrip energie in combinatie met Westerse kennis van de anatomie, fysiologie en psychologie.  (2013)
  • Yi Jing. Het boek der veranderingen. Oude kennis over hoe het leven zich kan ontwikkelen. Een klassieke vorm van het huidige DNA onderzoek.
  • Hoe deze kennis van de Yi Jing toe te passen binnen de acupunctuurpraktijk (2016)
  • Acupunctuur bij auto immuun aandoeningen en kanker (2016)

Daarbij ben ik getrouwd. Heb ik 3 kinderen en een kleindochter. Een hobby is het zeilen met en in conditie en varend houden van onze 80 jaar oude boot “Avontuur”.